Yrityksemme

Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Yhdistämme työssämme perinteisen käsityötaidon ja alan tuoreimman teknologian.

  1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
Pelican Rougen yritysprofiili

Yritysprofiili

Olemme tarjonneet ensiluokkaista kahvia ja juoma-automaattiratkaisuja jo 1970-luvun alkuvuosista lähtien. Viimeisen 40 vuoden aikana olemme kehittyneet Euroopan nimekkäimmäksi kahvialan toimijaksi. Kaada itsellesi kupillinen herkullista höyryävää ja lukaise tarinamme.

Pelican Rougen tarina alkoi 1800-luvun Antwerpenissä, Belgian sydämessä. Vuonna 1863 Joseph van Leckwijk perusti poikineen pienen kahvipaahtimon, joka toimi aivan uudenlaisella periaatteella. He toimittivat asiakkailleen valmiiksi paahdettua kahvia. Yksinkertainen idea oli menestys ja Pelican Rougesta kehittyi nopeasti erinomaisen laadun ja tasalaatuisuuden symboli.

Myymme vuosittain yli 25 000 tonnia kahvia ja kahvituotteita. Palvelemme päivittäin 10 miljoonaa kahvinystävää, 16 eri Euroopan maassa. Haluamme tehdä asiakkaidemme päivästä aavistuksen paremman tarjoamalla juuri sen täydellisen kupillisen kahvia.

 

 

Suhtaudumme intohimoiseti kahviin ja kahvielämyksiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia kahviratkaisuja, missä ja milloin tahansa.

Markkinamme

Pariisi, Lontoo, Helsinki, Rovaniemi. Toimisto, kahvila tai päivittäistavarakauppa. Missä ikinä oletkaan, mitä tarvitsetkaan, Pelican Rouge on erinomainen valinta. Meiltä saat aina tasalaatuisia tuotteita ja palveluja.

Ihmiset

Pelican Rougen liiketoiminnan ja menestyksen ytimessä ovat upeat ihmiset. Olemme ylpeitä saadessamme työllistää monipuolisen ja taitavan joukon omistautuneita ammattilaisia. Henkilöstössämme on yli 30 kansallisuutta, joista jokainen työntekijä tuo taidoillaan, tiedollaan ja erikoisosaamisellaan Pelican Rougelle oman arvokkaan panoksensa. Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme entistä taitavammaksi ja kannustamme tavoittelemaan yhä uusia ammatillisia päämääriä.

Arvomme ja periaatteemme

Asiakaskeskeisyys

Välitämme aidosti asiakkaistamme. Meille on itsestään selvää, että tarjoamme asiakkaallemme vain parhaita mahdollisia ratkaisuja. Arvostamme asiakaspalautetta ja kuuntelemme aina tarkasti asiakkaidemme toiveita. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen ja jokainen asiakaskokemus erinomainen. Asiakkaamme on aina meille tärkein.

Voitokas asenne

Me Pelican Rougella haluamme aina oppia uutta ja kehittyä entistä taitavammiksi. Etsimme jatkuvasti keinoja ylittää itsemme ja tehdä asiat vielä vähän paremmin. Teemme lujasti töitä ja tähtäämme joka päivä huikeisiin tuloksiin. Kaikessa mitä teemme kannamme vastuun niin henkilöstöstämme kuin toiminnastamme.

Erinomainen laatu

Liiketoimintamme perustuu sovittuihin standardeihin ja toimintamalleihin. Näin tekemisemme on aina helposti mitattavaa ja mahdollisimman tehokasta. Seuraamme tarkasti työnjälkeämme ja saavuttamiamme tuloksia sekä parannamme palvelujamme entistä paremmiksi.

Tiimityö

Toimintamme perustuu luottamukseen. Jaamme yhdessä vastuun tuotteidemme ja palvelujemme laadusta. Luotamme vastuuhenkilöihimme ja heidän päätöksiinsä. Luotamme myös työtovereihimme ja opimme toisiltamme uusia taitoja. Kannamme yhdessä vastuun myös silloin, kun kohtaamme haasteita. Uskomme, että yhdessä tekemällä voimme saavuttaa upeita tuloksia.

Rehellisyys

Noudatamme korkeimpia eettisiä standardeja – toimimme rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Arvostamme yksilöitä ja erilaisia näkemyksiä.