Vesiautomaatti työpaikalle


Kun työpaikalla on helposti saatavilla raikasta juomavettä, ihmiset pysyvät virkeinä ja ajatukset kirkkaina. Tutustu Pelican Rougen vesiautomaatteihin!

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää
 4. Vesiautomaatti työpaikalle

Raikasta vettä työpaikoille

Vesiautomaatti työpaikalla muistuttaa veden juomisen tärkeydestä varsinkin kesällä. Järjestämällä helposti saataville raikasta, puhdasta vettä työnantaja tekee henkilökunnalleen palveluksen, joka tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän.

Pelican Rouge  tuo vesiautomaatit jokaiselle työpaikalle. Tuotevalikoimaan kuuluvat sekä lähdevesiautomaatit että vesijohtoverkkoon liitettävät laitteet ja hanat. Pelican Rouge:n lähdevesipalvelu sopii erinomaisesti toimistoihin, odotustiloihin ja julkisiin tiloihin. Lähdevesiautomaatteja voit nähdä esimerkiksi apteekeissa, lääkäriasemilla, toimistoissa tai paikoissa, joissa vesiliitäntää ei ole. Lähdevesiautomaattiin saat raikkaan, pullotetun ja kotimaisen lähdeveden, jota voidaan nauttia automaatista kylmänä tai haaleana.

Jos toimistossanne on mahdollisuus liittää vesiautomaatti vesijohtoverkostoon, suosittelemme vesiliitännäistä mallia, joka suodattaa ja viilentää vesijohtoveden, jolloin saat aina raikasta ja puhdasta juomavettä. Vesijohtoverkkoon liitetystä vesiautomaatista voit nauttia raikkaan ja kylmän veden lisäksi myös hiilihapotettua vettä (laitemallista, joka on varustettu hiilihapotusyksiköllä).

Kahdeksan lasia päivässä

Kahdeksan lasia päivässä

Nestetasapaino vaikuttaa ratkaisevasti energiatasoon ja työtehoon. Siitä huolimatta veden juonti voi unohtua.

Aikuisen tulisi juoda päivän aikana vähintään kahdeksan lasillista vettä välttääkseen nestevajauksen. Kun työpaikalla on helposti saatavilla raikasta juomavettä, autat ihmisiä pysymään virkeinä. Vesi voitelee, piristää ja auttaa puskemaan läpi hektisimmänkin työpäivän.

Haluaisiko kylmää, huoneenlämpöistä vai hiilihapotettua vettä? Käytävään, neuvottelutiloihin tai ravintolaan? Kaikki onnistuu. Tutustu vesiautomaatteihimme sekä design-hanoihimme ja ota yhteyttä! Suosittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ratkaisua.

 

Yksinkertaisilla keinoilla voi lisätä työntekijöiden hyvinvointa

Oletko kiinnostunut vesiautomaateista?
Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ottakaa yhteyttä minuun…

Aihe

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.