Puhdasta ja raikasta vettä

Lähdevettä ja hiilihapotettua vettä vesiautomaatista tai kylmää vettä myös kahviautomaatista? Meiltä saat vesiautomaatit työpaikalle sekä palvelun.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Vesiautomaatit
Vesiautomatti työpaikalle

Vesiautomaatti työpaikalle

Vesi vanhin voitehista

Vesiautomaatti työpaikalla muistuttaa veden juomisen tärkeydestä varsinkin kesällä. Järjestämällä helposti saataville raikasta, puhdasta vettä työnantaja tekee henkilökunnalleen palveluksen, joka tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän.

Veden tarjoiluun tarkoitettujen vesiautomaattien vaihtoehdoksi tarjolla on myös kahviautomaatteja, joihin voidaan tarvittaessa liittää kylmäyksikkö, jolloin automaatista saa sekä kuumia että kylmiä juomia. Vesiautomaattimme ovat listattuna alla.

Valikoimastamme löytyy sekä lähdevesiautomaatit että vesijohtoverkkoon liitettävät vesilaitteet

Unite-vesiautomaatti

Raikasta, jäähdytettyä ja suodatettua vettä

Unite-vesiautomaatti

Unite-vesiautomaatti tarjoilee sekä huoneenlämpöistä että jäähdytettyä kylmää vettä. Unitesta löytyy myös malli, josta saa sekä kylmää että hiilihapotettua vettä.

Iseo+ -vesiautomaatti

Raikasta jäähdytettyä vettä

Iseo+ -vesiautomaatti

Iseo+ -vesiautomaatti tarjoilee sekä huoneenlämpöistä että jäähdytettyä kylmää vettä. Iseo+ -vesilaitteesta on saatavilla myös malli, josta saa sekä kylmää että hiilihapotettua vettä.

Mistral FBF 2.0 -lähdevesiautomaatti

Mistral FBF 2.0 -lähdevesiautomaatti

Tämä lähdevesiautomaatti edustaa klassista muotoilua ja huippuhygieniaa. Automaatti tarjoaa sekä kylmää että huoneenlämpöistä 100% kotimaista lähdevettä.

Piccolo Fusion -vesihana

Tyylikäs ja siro hana

Piccolo Fusion -vesihana

Erinomainen vesihanaratkaisu, kun sijoittelu ja design ovat yhtä tärkeitä ominaisuuksia kuin toiminnallisuus ja kapasiteetti. Soveltuu konttoritiloihin, pieniin konferenssitiloihin ja lobby-baareihin.

Lom Evo -vesihana

Tyylikäs pylväsvesihana

Lom Evo -vesihana

Ruotsalaista designia oleva tyylikäs pylväsvesihana, jossa on musta kiiltolakkaus ja kromatut hanat. Hana soveltuu erinomaisesti ravintoloihin, isoihin konferenssitiloihin ja lobby-baareihin.

Albatross-vesihana

Monipuolinen vesihana

Albatross-vesihana

Albatross tarjoaa erinomaisen vesihanaratkaisun, kun sijoittelu ja design ovat yhtä tärkeitä ominaisuuksia kuin toiminnallisuus ja kapasiteetti. Laite on varustettu kahdella hanalla, joka tarjoilee sekä hiilihapotettua että jäähdytettyä raikasta vettä.

Raikasta vettä myös kahviautomaatista

Lähdevesiautomaattien ja vesijohtoverkkoon liitettävien vesiautomaattien lisäksi tarjoamme myös kahviautomaatteja, joista on mahdollisuus saada kuuman kahvin lisäksi kylmää vettä. Esimerkiksi Infinity, Virtu, Varea ja Zia -kahviautomaatteihin on saatavilla kylmävesiyksikkö sekä hiilihappovesitoiminto.

Pyydä tarjous vesilaitteista

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.