Lähdevesi

Lähdevesi on puhdasta, lisäaineetonta ja kaloritonta ja on parhaimmillaan nautittuna viileänä - juuri sellaisena kuin luonto on sen tarkoittanut.On tärkeää juoda paljon työpäivän aikana. Se lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Vesi
Vesi

Kotimaista ja tutkittua lähdevettä

Mistral -lähdevetemme tulee omasta lähteestämme ”Savonmuan Inarista”, johon se virtaa läheiseltä Kontiovuorelta syvältä maan uumenista, suomalaisen luonnon sydämestä. Ympäristökeskus on luokitellut alueen, jolla lähde sijaitsee, pohjavesialueeksi.

Lähdevetemme pullotetaan Jäppilässä yhdessä Pohjoismaiden moderneimmista pullottamoista, josta sitä toimitetaan suoraan asiakkaillemme 2-3 vuorokauden sisällä. 19 litran lähdevesipullot ovat kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Kierrätettyinä vesipulloista valmistetaan mm. muovisia puutarhakalusteita. Mistral -lähdevedellä on 12 kk:n säilyvyystakuu pullotuksesta alkaen.

Lähdevesipalvelullamme on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Lisäksi lähdevetemme laatua valvotaan säännöllisesti otettavien vesinäyteanalyysien ja omavalvontaohjelman johdolla.
 

Vesi

Puhdasta raikasta vettä

Raikkaan ja puhtaan veden saatavuus on tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnille. 85% aivoistamme koostuu vedestä. Nestevajaus voi johtaa lyhytkestoisen muistin huonontumiseen ja korkeampiin stressitasoihin.

Tarjoamme sekä erillisiä vesilaitteita että integroituja tyylikkäitä vesihanoja. Vesilaitteemme tarjoavat sekä huoneenlömpöistä että jäähdytettyä vettä.

Vesi on tärkeä osa hyvinvointia ja muodostaa olennainen osa päivittäisiä ravitsemuksellisia tarpeitamme. Vesi työpaikalla on hyvä sijoitus.

Lue vesiautomaateistamme

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma - pe 08.00 - 16.00
  La - su Suljettu

   

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.