Lähdevesi

Lähdevesi on puhdasta, lisäaineetonta ja kaloritonta. Parhaimmillaan se on nautittuna viileänä – juuri sellaisena kuin luonto on sen tarkoittanut. On tärkeää juoda paljon työpäivän aikana. Se lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Vesi
Muista juoda vettä työpäivän aikana

Juotko tarpeeksi vettä joka päivä?

Vain kolme prosenttia maapallon vesivaroista on juomakelpoista makeaa vettä, siitä vain yksi prosentti on helposti saatavissa. Yli puolet ihmisestä on vettä. Jo muutaman prosentin vajaus heikentää merkittävästi työkykyä. Kiireinen elämäntyyli ja runsas kofeiinipitoisten juomien juonti lisäävät veden tarvetta entisestään.

Suomen peruskarttaan on merkitty yli 22 000 lähdettä. Lähde tarkoittaa paikkaa, jossa pohdaveden pinta ja maanpinta ovat samassa tasossa. Lähdevesi on terveellistä, koska veden virratessa maan kerrosten läpi siihen imeytyy paljon mineraaleja. Lisäksi lähdevesi on usein varsin happirikasta.

Kotimainen tutkittu lähdevesi

Kotimaista ja tutkittua lähdevettä

Mistral-lähdevetemme tulee omasta lähteestämme ”Savonmuan Inarista”, johon se virtaa läheiseltä Kontiovuorelta syvältä maan uumenista, suomalaisen luonnon sydämestä. Ympäristökeskus on luokitellut alueen, jolla lähde sijaitsee, pohjavesialueeksi.

Lähdevetemme pullotetaan Jäppilässä yhdessä Pohjoismaiden moderneimmista pullottamoista, josta sitä toimitetaan suoraan asiakkaillemme 2–3 vuorokauden sisällä tilauksesta. 19 litran lähdevesipullot ovat kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Kierrätettyinä vesipulloista valmistetaan mm. muovisia puutarhakalusteita. Mistral-lähdevedellä on 12 kk:n säilyvyystakuu veden pullotuksesta alkaen.

Lähdevesipalvelullamme on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Lisäksi lähdevetemme laatua valvotaan säännöllisesti otettavien vesinäyteanalyysien ja omavalvontaohjelman johdolla.
 

Puhdas raikas vesi

Puhdasta raikasta vettä

Raikkaan ja puhtaan veden saatavuus on tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnille. 85% aivoistamme koostuu vedestä. Nestevajaus voi johtaa lyhytkestoisen muistin huonontumiseen ja korkeampiin stressitasoihin.

Tarjoamme sekä erillisiä vesilaitteita että integroituja tyylikkäitä vesihanoja. Vesilaitteemme tarjoavat sekä huoneenlömpöistä että jäähdytettyä vettä.

Vesi on tärkeä osa hyvinvointia ja muodostaa olennainen osa päivittäisiä ravitsemuksellisia tarpeitamme. Vesi työpaikalla on hyvä sijoitus.

Lue vesiautomaateistamme

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.