Sertifioidut tuotteet

Kahvi- ja kaakaovalikoimassamme on myös sertifioituja tuotteita. Pyrimme jatkuvasti tuomaan lisää sertifioituja tuotteita valikoimaamme.

 

 1. Kotisivu
 2. Vastuullisuus
 3. Vastuullisuuden johtaminen
 4. Mitä sertifiointimerkit kertovat

Kestävä valinta työpaikalle

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Siksi näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen. Meille on tärkeää, että ostamme papumme rehellisesti ja vastuullisesti toimivilta viljelijöiltä. Valitsemalla sertifioituja tuotteita huomioimme myös tulevien sukupolvien elinolosuhteet.

Reilu Kauppa -sertifioitu

Reilu kauppa

Reilun kaupan merkkijärjestelmä on luotu parantamaan kehitysmaiden viljelijöiden ja työntekijöiden asemaa kansainvälisessä kaupankäynnissä. Reilun kaupan ansiosta kehitysmaiden perheviljelijät pystyvät vaikuttamaan omalla työllään kokonaisten yhteisöjen hyvinvointiin.

Lue lisää

Rainforest Alliance sertifiointi

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance on riippumaton ympäristöjärjestö, joka työskentelee säilyttääkseen luonnon monimuotoisuuden ja luodakseen työntekijöille sekä viljelijöille kestävät elinolosuhteet. Rainforest Alliance toimii kansainvälisesti sekä suurten että pienten viljelijöiden kanssa.

 

EU luomumerkki

EU:n luomumerkki

EU:n luomutunnus Lehtimerkki on pakollinen tunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Lehtimerkin käyttö edellyttää toimijan kuulumista viralliseen luomuvalvontaan. Merkki kertoo, että luomutuotteen tuotannossa on noudatettu EU:n luomuasetusta ja valmistuksessa käytetyistä maatalousperäisistä raaka-aineista vähintään 95 % on luomua (esim. vesi ja suola eivät ole maatalousperäisiä raaka-aineita).

 

UTZ sertifiointi - kahvin, kaakaon ja teen sertifiointijärjestelmä.

UTZ Sertifiointi

Kahvin, kaakaon ja teen sertifiointijärjestelmä. Sertifioinnin edellyttämän ohjeistuksen mukaiset viljelymenetelmät parantavat sadon laatua ja nostavat tilojen tuottavuutta. Sertifiointi takaa, että tiloilla työskentelevillä ja heidän perheillään on mm. kelvolliset asuinolot, puhdas juomavesi, terveyspalvelut ja lapsilla mahdollisuus käydä koulua.

 

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.