Vastuulliset tuotteet

Älykäs ja pitkäaikainen elintarviketuotanto on keskeisessä asemassa kestävän kehityksen kannalta. Tämän eteen työskentelemme päivittäin.

 1. Kotisivu
 2. Vastuullisuus
 3. Vastuullisuuden johtaminen
Vastuullisen kahvin raaka-aineet

Vastuullinen kahvi

Pelican Rougen kahvi hankitaan kestävin periaattein, paahdetaan vastustamattoman herkulliseksi ja pakataan huolellisesti matkalleen kohti asiakkaitamme. Meille on erittäin tärkeää, että ostamme kahvimme eettisesti vastuullisilta tuottajilta. Näin tuemme kehitysmaiden pieniä vastuullisia viljelijöitä.

Korkealaatuisen vastuullisen kahvin raaka-aineet on valittu laadun ja luonteen, ei määrän perusteella. Suurin osa maailman kahvista tulee perheviljelmiltä, jotka ovat kahvikaupassa yleensä varsin haavoittuvaisessa asemassa. Vastuullisuus on takuu siitä, että kahvin viljelijä saa työstään ansaitsemansa korvauksen.

 

Monipuolinen ja kestävä tuotevalikoima

Monipuolinen ja kestävä tuotevalikoima

Reilun kaupan ainutlaatuiseen sertifiointijärjestelmään kuuluu tuotteen takuuhinta. Viljelijät saavat sadostaan aina vakaan korvauksen. Reilu kauppa parantaa kehitysmaissa asuvien perhetuottajien ja suurtilojen työntekijöiden työ- ja elinoloja sekä ympäristön hyvinvointia.

EU:n luomutunnus Lehtimerkki on pakollinen tunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Lehtimerkin käyttö edellyttää toimijan kuulumista viralliseen luomuvalvontaan.

UTZ-sertifikaatti on puolestaan alankomaalainen kahvin, kaakaon ja teen sertifiointijärjestelmä. UTZ tukee kestävää maataloutta ja parempia mahdollisuuksia maanviljelijöille, heidän perheilleen ja ympäristölle. UTZ-ohjelman avulla viljelijät oppivat parempia viljelymenetelmiä, parantamaan työoloja sekä pitämään parempaa huolta lapsistaan ja ympäristöstä.
Vastuullisuus tarkoittaa siis myös toimintaa ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

Rainforest Alliance on kansainvälinen luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen ja kestävien elinolojen varmistamiseen keskittyvä järjestö.

Kysymyksiä tuotteistamme? Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.