Välipala-automaatit

Välipalan tai pienen herkun kahvin seuraksi voi ostaa kätevästi automaatista. Kioski- ja välipala-automaatit tarjoilevat pikkupurtavaa väsymättä kellon ympäri kustannustehokkaasti ja nopeasti.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Kioski- ja välipala-automaatit
Välipalaa kellon ympäri

Pikkupurtavaa kellon ympäri

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita kioski- ja välipala-automaatteihimme. Tuotevalikoimassa on perinteisiä makeisia sekä terveellisiä välipaloja. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti saadun asiakaspalautteen perusteella sekä tuomme säännöllisesti uutuustuotteita valikoimaan.

Erityisen hyvin automaatit sopivat ympärivuorokauden toimiville työpaikoille, kouluihin tai sairaaloihin. Kioskiautomaateissa voidaan myydä erilaisten makeisten lisäksi esimerkiksi sipsipusseja, välipalakeksejä ja fitness-tuotteita. Tarjoamme kioskiautomaatteihimme täyttöpalvelua, jolloin laitehoitajamme pitää huolen siitä, että laitteessa olevat tuotteet ovat sovitun hintaisia, tuoreita eivätkä tuotteet lopu kesken.

Välipala-automaatista voidaan tarjoilla pienimmistä välipaloista (jogurtit, hedelmät, voileivät) aina täyttäviin ruoka-annoksiin asti, koska hyllyjen lokerokoko on helposti muunneltavissa. Välipala-automaatteja asiakkaamme täyttävät itse haluamillaan tuotteilla.

Kioski- ja välipala-automaatit

Vaikea valita?
Anna meidän auttaa!

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.