Energiaa välipaloista

Välipala tai pieni herkku kahvin seuraksi? Kioski- ja välipala-automaateistamme on mahdollista tarjoilla pikkupurtavaa kellon ympäri kustannustehokkaasti ja nopeasti.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Välipalat

Pieni välipala auttaa jaksamaan

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita kioski- ja välipala-automaatteihimme. Tuotevalikoimassa on perinteisiä Fazerin ja Marsin makeisia sekä terveellisiä välipaloja. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti mm. saadun asiakaspalautteen perusteella sekä tuomme säännöllisesti uutuustuotteita valikoimaan.

Kioski- ja välipala-automaattimme tarjoilevat pikkupurtavaa väsymättä kellon ympäri kustannustehokkaasti ja nopeasti. Erityisen hyvin automaatit sopivat vaikkapa ympärivuorokauden toimiville työpaikoille, kouluihin tai sairaaloihin. Kioskiautomaateissa voidaan myydä erilaisten makeisten lisäksi esimerkiksi sipsipusseja, limuja ja välipalakeksejä.

Tarjoamme kioskiautomaatteihimme täyttöpalvelua, jolloin asiakasvastaavamme pitävät huolen siitä, että laitteessa olevat tuotteet ovat sovitun hintaisia, tuoreita ja etteivät tuotteet lopu kesken.

Välipala-automaatista voidaan tarjoilla pienimmistä välipaloista (jogurtit, hedelmät, voileivät) aina täyttäviin ruoka-annoksiin asti, koska hyllyjen lokerokoko on helposti muunneltavissa. Välipala-automaatteja asiakkaamme täyttävät itse haluamillaan tuotteilla.

Kysy lisää tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.