Maistuisiko tee?

Yhä useampi juo teetä töissä. Se on hyvä pitää mielessä kokouksia ja konferensseja ajatellen, jotta voit tarjota kaikille osallistujille jotain lämmintä ja hyvää juotavaa.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Tee
Pensaasta kuppiin

Pensaasta kuppiin

Tiesitkö, että tee on veden jälkeen maailmassa suosituin juoma? Entäpä sen, että teepussin keksiminen oli silkka vahinko?
Teen alkuperänä pidetään Kiinaa, siitä huolimatta, että itse teekasvi Camellia Sinensis on kotoisin Intiasta. Teenjuonti aloitettiin Kiinassa yli 5 000 vuotta sitten. Euroopassa tee tuli tavallisen kansan juomaksi vasta 1800-luvun loppupuolella.
Tee jaotellaan valmistustavan mukaisesti vihreään, valkoiseen, mustaan ja keltaiseen teehen. Teeksi kutsutaan vain teepensaan lehdistä valmistettua juomaa.
Teen matka plantaasilta kuppiin kulkee monen vaiheen kautta. Teelehdet poimitaan yleensä käsin, jonka jälkeen ne esikuivatetaan eli nuudutetaan lämpimässä ilmassa. Vajaan vuorokauden kuluttua teelehdet ovat valmiita seuraavaan vaiheeseen eli rullaukseen, jossa lehtien rakenne rikkoutuu ja entsyymit sekä öljyt vapautuvat. Musta tee käy läpi myös hapetuksen ennen kuivausta. Kuivat teelehdet lajitellaan koon mukaan.
Tee myydään usein sekoituksina, koska sato ei ole aina samanlainen. Sää, maaperä ja teepensaan lajike vaikuttavat teelehden makuun.

Teetä moneen makuun

Teetä moneen makuun

Teevalikoimamme sisältää laajan kattauksen erimakuisia Lipton-teevaihtoehtoja sekä Nordqvistin teelaatuja. Valikoimastamme löytyy perinteistä mustaa teetä, maustettua mustaa teetä, vihreää teetä maustamattomana sekä maustettuna ja erilaisia yrttiteevaihtoehtoja. Löydä sinäkin oma suosikkisi laajasta makuvalikoimasta!

 

 

Kysy lisää teevalikoimastamme?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Handla kaffe och te online i vår Webbutik

Osta verkkokaupasta

Verkkokaupassa asiakkaamme tilaavat tuotteitamme silloin, kun heille parhaiten sopii. Tilausten nopeuttamiseksi voit halutessasi luoda verkkokauppaan itsellesi vakio-ostoslistoja.

Tuotevalikoimastamme löytyy kaikki työpaikalla tarvittavat taukotuotteet: kahvit, sokerit, lusikat, kupit, servietit, teet, keksit, suklaat jne.

Pelican Rougea – olkaa hyvä!

 

Verkkokauppaan

Ota yhteyttä

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.