Tietoa kahvista

Kahvin alkuperä ja kasvuolosuhteet vaikuttavat paljon siihen, miltä se kupista nautittuna maistuu. Eri lajikkeet soveltuvat parhaiten mitä erilaisempiin kahvijuomiin. Lue, mitkä asiat vaikuttavat kahvikuppisi laatuun ja millaisia työvaiheita kahviin liittyy, ennen kuin se on nautittavissa omasta kupistasi.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Tietoa kahvista
Kahvin tarina

Kahvin tarina

Rosalita ja hänen yhdeksäntoistavuotias poikansa Eduardo työskentelevät eteläkolumbialaisella Reilun kaupan kahviplantaasilla. Koko kyläyhteisö puhaltaa yhteen hiileen hyvän kahvisadon tuottamiseksi.

Tilalta kahvi lähtee laivamatkalle kohti Hollantia, jossa rekkakuski Jörgen lastaa pavut huolellisesti rekkaansa ja toimittaa ne paahtimolle. Lopulta kahvi saapuu Vantaan varastolle, josta asiakasvastaavamme noutaa sen ja käy täyttämässä asiakkaiden kahvilaitteet.

Näiltä sivuilta voit lukea, millaisia työvaiheita kunkin kahvikupillisen eteen tehdään, ennen kuin se on höyryävän kuumana kupissa valmiina nautittavaksi.

Ota yhteyttä

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.