1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Huoltoteknikko

Huoltoteknikko Helsingin alue

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko kahvi intohimosi? Oletko huollon ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt ammattitaitoista ja oma-aloitteista huoltoteknikkoa Vantaan pääkonttorillemme, vakituiseen työsuhteeseen. Toimit osana huolto-organisaatiomme kenttähuoltoa, jossa vastaat Vending / HoReCa-laitteiden huolloista asiakkaillamme, toimialueenasi Helsingin seutu.

Odotamme sinulta
Odotamme ennen kaikkea positiivista asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kannat vastuusi töidesi etenemisestä aikataulussa. Edellytämme sinulta sähköalan ammatillista perustutkintoa tai muuta vastaavaa sähköalan koulutusta, B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sujuvat IT-taidot, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempi työkokemus sähköalalta ei ole välttämätöntä, vaan voit olla esimerkiksi oppimishaluinen sähköalan tuore ammattilainen etsimässä uusia haasteita. Sähkötyöturvallisuuskortti luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Kokemus vastaavien laitteiden huollosta luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
Meillä saat monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa saat olla tekemisissä erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän sairaus- ja tapaturmakuluvakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Innostuitko?
Rekrytointiyhteistyökumppanina toimii Jobinno Oy.
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jouni.sutka@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Jobinno Oy:n partnerit Jouni Sutka puh. 040 827 8319 ja Tarja Miettinen puh. 044 766 4141.

Keitä olemme?
Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Tarjoamme laadukkaita kahviratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, myyntiautomaateista kuluttajapakkauksiin.
Tänä päivänä Pelican Rouge on osa dynaamista Selecta-konsernia, joka toimii 16 eri maassa. Suomessa Pelican Rouge palvelee asiakkaitaan yli 160 työntekijän voimin ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihto on 1,5 miljardia euroa.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.