1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Huoltoteknikko määräaikainen

Huoltoteknikko Helsingin alue (määräaikainen)

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko kahvi intohimosi? Oletko huollon ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt ammattitaitoista ja oma-aloitteista huoltoteknikkoa Vantaan pääkonttorillemme noin kaksi vuotta kestävään opintovapaa sijaisuuteen, josta on mahdollisuus työllistyä vakituisesti.
Toimit osana huolto-organisaatiomme asennustiimiä, jossa vastaat osaltasi kahviautomaattien asennuksista asiakkaillemme, toimialueenasi Helsingin seutu. Työpäiväsi koostuu mm. uusien laitteiden asennuksista, vastaanottotarkistuksista, laitteiden varusteluista, laitevalmisteluista sekä käytettyjen laitteiden pesusta ja kunnostuksesta.

Odotamme sinulta
Odotamme ennen kaikkea positiivista asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kannat vastuusi töiden etenemisestä aikataulussa.
Edellytämme sinulta sähköalan ammatillista perustutkintoa tai muuta vastaavaa sähköalan koulutusta, B-ajokorttia, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sujuvat IT-taidot, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus sähköalalta ei ole välttämätöntä, voit olla esimerkiksi oppimishaluinen sähköalan tuore ammattilainen etsimässä uusia haasteita. Sähkötyöturvallisuuskortti luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle
Meillä saat monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa saat olla tekemisissä erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän sairaus- ja tapaturmavakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Innostuitko?
Rekrytointiyhteistyökumppanina toimii Jobinno Oy
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jouni.sutka@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com, Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Jobinno Oy:n partnerit Jouni Sutka puh. 040 827 8319 ja Tarja Miettinen puh. 044 766 4141.

Keitä olemme?
Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Tarjoamme laadukkaita kahviratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, myyntiautomaateista kuluttajapakkauksiin.
Tänä päivänä Pelican Rouge on osa dynaamista Selecta-konsernia, joka toimii 16 eri maassa. Suomessa Pelican Rouge palvelee asiakkaitaan yli 160 työntekijän voimin ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihto on 1,5 miljardia euroa.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.