1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat autonkuljettaja

Autonkuljettaja - Vantaa

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko Helsingin seutu ja nurkkakunnat sinulle tuttuja paikkoja? Rakastatko paahdon verran parempaa kahvia? Tartut toimeen ja olet luotettava kuljettaja?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sinua, motivoitunut jakeluauton kuljettaja! Työhösi kuuluu mm. lähdevesi- ja kahvilaitteiden toimitus ja nouto sekä lähdevesi- ja tarvikejakelu Uudenmaan alueella pääsääntöisesti kuorma-autolla. Työskentelet osana 4 hengen kuljetustiimiä.

Tehtävään vaaditaan BC-ajokortti, suoritettu ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme ennen kaikkea positiivista asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kannat vastuun töiden etenemisestä aikataulussa. Toivomme myös, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista kuljettajan tehtävistä sekä innokas asenne uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat itsenäisen ja liikkuvan työn, jossa saat olla tekemisissä erilaisten yritysten ja asiakkaiden kanssa. Tarjoamme myös vakaan ja luotettavan työnantajan, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Ja totta kai, paahdon verran parempaa kahvia! Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointiyhteistyökumppanina toimii Jobinno Oy.
Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pikaisesti jouni.sutka@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Jobinno Oy:n partnerit Jouni Sutka puh. 040 827 8319 ja Tarja Miettinen puh. 044 766 4141.

Keitä olemme?

Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Tarjoamme laadukkaita kahviratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, myyntiautomaateista kuluttajapakkauksiin.
Tänä päivänä Pelican Rouge on osa dynaamista Selecta-konsernia, joka toimii 16 eri maassa. Suomessa Pelican Rouge palvelee asiakkaitaan yli 160 työntekijän voimin ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihto on 1,5 miljardia euroa.
Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.