1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Asiakasvastaava Jyväskylä tt

Asiakasvastaava Jyväskylä (tarvittaessa töihin kutsuttava)

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt iloista, asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista tarvittaessa töihin kutsuttavaa asiakasvastaavaa Jyväskylään, toimialue Jyväskylän seutu.
Työssäsi kierrät itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja makeisautomaattien päivittäisen hygienian ja tuotevalikoiman ylläpito. Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.


Odotamme sinulta
Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä hoidat annetut tehtävät alusta loppuun huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa, koska työssäsi saatat käsitellä rahaa. Työssäsi liikut Pelican Rougen autolla, joten sinulla tulee olla B-ajokortti, työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme sinulle
Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan, itsenäisen työn jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kannustavan tiimin lisäksi viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän tapaturma- ja sairauskuluvakuutuksen sekä paahdon verran parempaa Pelican Rouge kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, työ alkaa sopimuksen mukaan. Kuulumme kaupanliittoon.

Innostuitko?
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä olemme?
Pelican Rouge tuottaa laadukkaita kahviratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, myyntiautomaateista kuluttajapakkauksiin. Jokainen Pelican Rougen kahvisekoitus on luovuuden, käsityötaidon ja huolellisuuden tulos. Hyödynnämme ainutlaatuista osaamistamme paahtamisessa ja sekoitusten luomisessa, jolloin jokainen kupillinen Pelican Rouge -kahvia on kuin pala yrityksemme arvokasta historiaa. Taipaleemme alkoi vuonna 1863. Tänä päivänä olemme osa dynaamista Selecta -konsernia, joka toimii 16 maassa ympäri Eurooppaa. Kahvimme paahdetaan omalla paahtimollamme Hollannissa. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihtomme on 1,5 miljardia euroa. Lue lisää meistä osoitteessa www.pelicanrouge.fi