1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat asiakaspalvelija

Asiakaspalvelija - Vantaa

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko kahvi intohimosi ja oletko asiakaspalvelun rautainen ammattilainen? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Etsimme erinomaiset vuorovaikutustaidot omaavaa ja palvelualtista asiakaspalvelijaa määräaikaiseen, noin vuoden kestävään perhevapaan sijaisuuteen.
Työssäsi vastaat asiakaspalvelusta ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Yksin sinun ei tarvitse puurtaa, vaan pääset osaksi kannustavaa kolmen hengen tiimiä.
Tämä työ on sinulle tehty, jos viihdyt puhelimessa että vastaanottotiskin takana, nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa sekä asiakkaiden positiivinen yllättäminen on jokapäiväinen ilo.

Odotamme sinulta

Odotamme ennen kaikkea vahvoja vuorovaikutustaitoja, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja reipasta asennetta. Hoidat sinulle annetut tehtävät alusta loppuun huolellisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielestä on etua tehtävän hoitamisessa. Puhelin on sinulle luonnollinen työväline eikä Office ohjelmatkaan ole vieraita sinulle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kannustavan tiimin lisäksi viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16.
Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2.5.2019 mennessä.

Innostuitko?

Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.