1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat huoltoteknikko

Huoltoteknikko - Vantaa

Onko kahvi intohimosi? Oletko huollon ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt ammattitaitoista ja oma-aloitteista huoltoteknikkoa Vantaan pääkonttorillemme vakituiseen työsuhteeseen. Toimit osana asennustiimiämme, jossa vastaat osaltasi kahviautomaattien asennuksesta asiakkaillemme. Työpäiväsi muodostuu uusien laitteiden vastaanottotarkistuksista ja varustelusta, sekä asennuskeikoista asiakaskohteissamme. Käytettyjä laitteita pestään ja kunnostetaan myös Vantaan pajalla.

Odotamme sinulta

Odotamme ennen kaikkea positiivista asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kannat vastuun töiden etenemisestä aikataulussa. Edellytämme sinulta sähköalan ammatillista perustutkintoa tai vastaavaa sähköalan koulutusta, B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi hyvät IT-taidot sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus sähköalalta ei ole välttämätöntä vaan voit olla esimerkiksi oppimishaluinen sähköalan tuore ammattilainen etsimässä uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa saat olla tekemisissä erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16 ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Innostuitko?

Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen henri.roos@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 31.12.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.