1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat autonkuljettaja

Autonkuljettaja - Vantaa

Onko kahvi intohimosi? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt toimeen tarttuvaa ja luotettavaa jakeluauton kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työhösi kuuluu mm. lähdevesi- ja kahvilaitteiden toimitus ja nouto sekä lähdevesi- ja tarvikejakelu pääsääntöisesti kuorma-autolla. Työskentelet osana neljän hengen kuljetustiimiä Vantaan toimipisteellämme. Kuljetukset tapahtuvat pääosin Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa myös kauempana.

Odotamme sinulta

Tehtävään vaaditaan BC-ajokortti, suoritettu ammattipätevyys sekä työturvallisuuskortti. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja pääkaupunkiseudun tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme ennen kaikkea positiivista asennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kannat vastuun töiden etenemisestä aikataulussa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme myös, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisista kuljettajan tehtävistä sekä innokas asenne uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat itsenäisen, liikkuvan ja haasteellisen työn, jossa saat olla tekemisissä erilaisten yritysten ja asiakkaiden kanssa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Innostuitko? Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.