1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat asiakasvastaava

Asiakasvastaava - Tampere

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863!

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja vastuuntuntoisia asiakasvastaavia Tampereen alueelle.
Työssäsi kierrät autolla itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja kioskiautomaattien päivittäisen hygienian ja tuotevalikoiman ylläpito. Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.

Odotamme sinulta

Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Hoidat annetut tehtävät alusta loppuun erityisen huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi käsittelet rahaa, luottotietojesi tulisi näin olla kunnossa. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia, työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16 ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Innostuitko?

Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.