1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat asiakasvastaava

Asiakasvastaavia Helsinkiin

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja vastuuntuntoista asiakasvastaavia Helsingin alueelle. Työ on kokoaikainen noin vuoden määräaikainen sijaisuus, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituisesti. Työssäsi kierrät autolla itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja kioskiautomaattien päivittäisen hygienian ja tuotevalikoiman ylläpito. Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.

Odotamme sinulta
Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Hoidat annetut tehtävät alusta loppuun erityisen huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi käsittelet rahaa, joten luottotietojesi tulisi olla kunnossa. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia ja työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme sinulle
Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16 ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Innostuitko?
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 15.2.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.