1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. avoimet työpaikat asiakasvastaava Vaasa

Asiakasvastaava kesätyö - Vaasa

Pelican Rouge - unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Haluatko kesäksi liikkuvaan päivätyöhön automaattien ja kahvin monipuoliseen maailmaan?
Etsimme nyt asiakasvastaavaa kesätöihin Vaasaan. Työsuhteen kesto 2 kk, ajalla 3.6.-28.7.2018.
Työssäsi täytät ja puhdistat kahviautomaatteja asiakkaan tiloissa, liikkuen yrityksen pakettiautolla. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse - ajokortti ja asiakaspalveluhenkisyys ovat hyvä alku ja oikealla asenteella selviät kahden viikon koulutuksen jälkeen tehtävästä aivan varmasti. Jos vastasit kyllä, kesätyö asiakasvastaavana on oikea paikkasi!

Työtehtävät
Työssäsi kierrät itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja välipala-automaattien päivittäinen laitetarkastus, täyttö ja puhtaanapito sekä tuotevalikoiman ylläpito.
Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.

Odotamme
Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä hoidat annetut tehtävät alusta loppuun huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä rikkeetöntä taustaa, koska työssäsi saatat käsitellä rahaa. Työssäsi liikut Pelican Rougen autolla, joten sinulla tulee olla B-ajokortti, työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme
Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan, itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kannustavan tiimin lisäksi viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Kuulumme Kaupan alan liittoon. Palkkaus Kaupan alan TES B1 mukaisesti.

Innostuitko?
Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera henkilöstöassistentti Raija Pennaselle, raija.pennanen@pelicanrouge.com kuitenkin viimeistään 30.4.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pelican Rouge?
Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin tarjoten laadukkaita kahviratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, myyntiautomaateista kuluttajakahveihin.
Tänä päivänä Pelican Rouge on osa dynaamista Selecta-konsernia, joka toimii 16 eri maassa. Suomessa Pelican Rouge palvelee asiakkaitaan yli 160 työntekijän voimin ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihto on 1,5 miljardia euroa.