1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat asiakasvastaava

Asiakasvastaavia kesätöihin - pääkaupunkiseutu

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme iloisia, palveluhenkisiä ja vastuuntuntoisia asiakasvastaavia kesälomasijaisiksi pääkaupunkiseudulle, alueena Helsingin seutu.
Työssäsi kierrät autolla itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja kioskiautomaattien päivittäisen hygienian ja tuotevalikoiman ylläpito. Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.

Odotamme sinulta
Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Hoidat annetut tehtävät alusta loppuun erityisen huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi käsittelet rahaa, luottotietojesi tulisi näin olla kunnossa. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia, työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme sinulle
Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin klo 8-16, työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 3-4 kk.

Innostuitko?
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoinen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com.
Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.