1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat asiakasvastaava

Asiakasvastaava - Jyväskylä

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt iloista, asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista tarvittaessa töihin kutsuttavaa asiakasvastaavaa Jyväskylän alueelle.
Työssäsi kierrät autolla itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja kioskiautomaattien päivittäisen hygienian ja tuotevalikoiman ylläpito. Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.

Odotamme sinulta

Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja hoidat annetut tehtävät alusta loppuun erityisen huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssäsi saatat joutua käsittelemään rahaa, joten luottotietojesi tulisi olla kunnossa. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia, työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme sinulle

Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan ja itsenäisen työn, jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen lounas- ja virikekortin sekä työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen. Työaikasi on arkisin klo 8-16 ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti.

Innostuitko?
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 15.2.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.