Palvelumuodot

Palvelumme tavoitteena on henkilöstön virkistys ja hyvinvointi – huolettomasti ja sujuvasti. Voitte valita yrityksellenne sopivimman palvelukokonaisuuden. Kahvipalvelumme soveltuu sekä pienille että suurille yrityksille. Jättäkää maistuvat kahvitauot meidän huoleksemme!

 1. Kotisivu
 2. Palvelut
 3. Palvelumuodot
Vaivatonta kahvipalvelua kaikenkokoisille yrityksille

Vaivatonta kahvipalvelua

Haluamme tarjota asiakkaillemme päivittäin ensiluokkaisia kahvielämyksiä. Saatte aina henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa kaikissa kysymyksissänne. Yrityksellenne nimitetään yhteyshenkilö, joka tuntee  yksilölliset tarpeenne. Hän osaa suositella juuri oikeita tuotteita ja ratkaisuja. Mitä tarvitsettekaan, koulutettu ja palveluhenkinen henkilökuntamme on palveluksessanne.

Kun tilaatte kahviautomaatin työpaikalle tai toimistoon, voitte valita yrityksenne tarpeisiin istuvan palvelumuodon. Pelican Rouge -kahviautomaattien puhdistus on tehty erittäin helpoksi. Halutessanne voitte jättää kaikki laitteiden ylläpitoon ja huoltoon liittyvät toimet meidän huoleksemme.

Suurille yrityksille tarjoamme kattavaa Premium-täyspalvelua, jossa huolehdimme niin raaka-ainetoimituksista, säiliöiden täytöstä, pesusta kuin laitteen huollostakin. Toimitamme myös vesilaitteet sekä pienen nälän selättävät kioski- ja välipala-automaatit. Pienille yrityksille tarjoamme esimerkiksi pesu- ja huoltopalvelun sekä mahdollisuuden tilata tuotteet kätevästi suoraan verkkokaupastamme.  

Toimitamme laadukasta palvelua - te päätätte palvelun tason

Haluatko tietää lisää palvelumuodoistamme?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.