Palvelumuodot

Palvelumme tavoitteena on henkilöstön virkistys ja hyvinvointi - huolettomasti ja sujuvasti. Voit valita yrityksellenne sopivimman palvelukokonaisuuden.. Kahvipalvelumme soveltuu sekä pienille että suurille yrityksille. Jätä maistuvat kahvitauot meidän huoleksemme!

 1. Kotisivu
 2. Palvelut
 3. Palvelumuodot
Vaivatonta kahvipalvelua kaikenkokoisille yrityksille

Vaivatonta kahvipalvelua

Kun tilaat kahviautomaatin työpaikalle, voit valita yrityksesi tarpeisiin istuvan palvelupaketin. Pelican Rouge -kahviautomaattien puhdistus on tehty erittäin helpoksi. Halutessasi voit jättää kaikki laitteen ylläpitoon ja huoltoon liittyvät toimet meidän huoleksemme. Koulutettu ja palveluhenkinen henkilökuntamme on palveluksessasi.

Suurille yrityksille tarjoamme kattavaa Premium-täyspalvelua, jossa huolehdimme niin raaka-ainetoimituksista, säiliöiden täytöstä, pesusta kuin laitteen huollostakin. Toimitamme myös vesilaitteet sekä pienen nälän selättävät kioski- ja välipala-automaatit. Pienille yrityksille tarjoamme esimerkiksi pesu- ja huoltopalvelun sekä mahdollisuuden tilata tuotteet kätevästi suoraan nettikaupasta.  

Toimitamme laadukasta palvelua - te päätätte palvelun tason

Haluatko tietää lisää palvelumuodoistamme?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.