Lähdevesipalvelu

Raikas ja puhdas lähdevesi tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän.

Vesilaitemallisto
 1. Kotisivu
 2. Palvelut
 3. Palvelumuodot
 4. Lähdevesipalvelu

Kampanjatarjous lähdevesiautomaatista

Edustavan näköinen musta Mistral-lähdevesiautomaatti nyt kampanjahintaan. Raikas ja puhdas lähdevesi tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän.

Tilaa lähdevesilaite nyt, saat ensimmäisen vuoden kuukausimaksut veloituksetta (koko sopimusjakso yhteensä 36kk). Lähdevesipalvelun norm.hinta 15 €/kk. Kampanjaetu 180 €, joka sisältää hygieniahuollot vuodeksi. Lähdevesipullot ja pantit veloitetaan erikseen.

Kampanja-aika 31.8.2020 asti.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Pelican Rougen tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@pelicanrouge.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Kotimaista ja tutkittua lähdevettä Pelican Rougelta

Kotimaista ja tutkittua lähdevettä

Tee henkilökunnallesi palvelus ja tee kanssamme lähdevesisopimus. Raikas ja puhdas lähdevesi tukee työssä jaksamista ja pitää työtehoa yllä läpi päivän. Lähdevesi on puhdasta, lisäaineetonta ja kaloritonta.

Lähdevedellämme on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Mistral-lähdevetemme kumpuaa syvältä suomalaisen luonnon sydämestä ja se pullotetaan Jäppilässä yhdessä Pohjoismaiden moderneimmista pullottamoista. Lähde sijaitsee alueella, jonka Ympäristökeskus on luokitellut pohjavesialueeksi.

19 litran lähdevesipullot ovat kierrätettäviä ja kierrätetyistä vesipulloista valmistetaan esimerkiksi muovisia puutarhakalusteita. Lähdevedelle annetaan 12 kk:n säilyvyystakuu pullotuksesta alkaen.

Lähdeveden lisäksi valikoimastamme löytyy oheistarvikkeita, kuten kertakäyttöpikareita, pullotelineitä ja säilytysrullakoita.

 

Lähdevesipalvelu - puhdasta kotimaista lähdevettä

 • lähdeveden toimitukset tilauksesta

 • jatkuvan laitetakuun

 • neuvontapalvelut

 • hygieniahuollot (veloitetaan erikseen)

Ota yhteyttä!

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Pelican Rougen tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@pelicanrouge.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@pelicanrouge.com

  Ilmoita yhteystietosi ja laitteen kyljessä oleva sarjanumero.