Kestävä kehitys

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Siksi näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen.

 1. Kotisivu
 2. Vastuullisuus
 3. Vastuullisuuden johtaminen
 4. Kestävä kehitys

Vastuu ympäristöä ja paikallisia yhteisöä kohtaan

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Siksi näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen. Meille on tärkeää, että ostamme papumme rehellisesti ja vastuullisesti toimivilta viljelijöiltä. Valitsemalla sertifioituja tuotteita huomioimme myös tulevien sukupolvien elinolosuhteet.

Nautinnollinen kahvikupillinen voi olla voimaannuttava kokemus. Kahvi voi yllättää ja samalla tyynnyttää. Se voi innoittaa, haastaa ja valaa uutta energiaa.

Ensiluokkainen kahvi on muutakin kuin herkullinen makuelämys. Kahvia nautittaessa tulee hyvä mieli. Uskomme, että valitessamme kestäviä tuotteita ja prosesseja voimme tarjota erinomaista kahvia ja tehdä hyvää. Näin myös kuluttajat voivat nauttia kahvinsa kevein mielin.

Toimintaamme ohjaavat ISO9001 ja ISO14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Haluamme tehdä enemmän! Olemme tietoisia toimintamme vaikutuksista. Siksi olemme tarttuneet useisiin kestävää kehitystä edistäviin hankkeisiin, esimerkiksi vesiprojekti Kamerunin Bamendassa tai guatemalaisten viljelijöiden ja heidän perheidensä koulutuksen tukeminen.

Toimimme aktiivisesti 16:ssa Euroopan maassa. Selecta -konsernissa työskentelee huikeat 5 000 työntekijää. Tavoitamme päivittäin 12 miljoonaa kuluttajaa. Pyrimme kaikissa toimipisteissämme yhä ympäristöystävällisempiin pakkausratkaisuihin. Pakkauksemme ovatkin olleet alumiinittomia jo vuodesta 2003. Kaikessa mitä teemme, noudatamme määrätietoisesti kestäviä periaatteita aina jätehuollosta energiatehokkuuteen. Näin vähennämme merkittävästi ympäristöä kuormittavia hiilidioksidipäästöjä.

Idelogia ja tavoitteet

Ideologia

Uskomme, että ensiluokkainen kahvinautinto on usean tekijän summa. Se muodostuu laadukkaasta tuotteesta, huolellisesta valmistusprosessista ja mahtavista ihmisistä. Kun kaikki on kohdallaan, kahvihetki ja makuelämys hipovat täydellisyyttä.

Tavoitteet

Tavoitteemme on toimittaa asiakkaillemme maailman parasta kahvia. Haluamme myös, että kahviamme voi aina nauttia hyvillä mielin. Siksi huolehdimme, että kaikki kahvintuotannon vaiheet tehdään kestävin menetelmin.

Ihmiset

Pelican Rougen liiketoiminnan ja menestyksen ytimessä ovat upeat ihmiset. Olemme ylpeitä saadessamme työllistää monipuolisen ja taitavan joukon omistautuneita ammattilaisia. Henkilöstössämme on yli 30 kansallisuutta, joista jokainen työntekijä tuo taidoillaan, tiedollaan ja erikoisosaamisellaan Pelican Rougelle oman arvokkaan panoksensa. Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme entistä taitavammaksi ja kannustamme tavoittelemaan yhä uusia ammatillisia päämääriä.

"Haluamme jättää positiivisen jalanjäljen. Ympäristömyönteinen toiminta ja kestäviä arvoja tukevat projektit tekevät tavoitteesta todellisuutta."

Vastuulliset tuotteet

Kestävän kehityksen mukaan valmistetut tuotteet

Kestävä kehitys on yhä tärkeämpi näkökulma tuotteiden ja konseptien kehitystyössä. Työskentelemme useiden organisaatioiden, kuten Reilu Kauppa/Max Havelaarin, UTZ Certifiedin ja Rainforest Alliancen kanssa ympäristöarvojen edistämiseksi.

Läpinäkyvyys

Haluamme asiakkaidemme ja loppukäyttäjiemme tietävän, että heidän tuotteensa on valmistettu inhimillisin ja ympäristöä kunnioittavin menetelmin. Arvostamme läpinäkyvää toimintaa ja ilmoitamme avoimesti tuotteidemme alkuperää koskevat tiedot. Joidenkin tasalaatuiseen makuun ja aromiin vaikuttavien ainesosien alkuperä ja koostumus voi kuitenkin vaihdella. Tämä riippuu tuotteiden hinnasta ja laadusta.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.