Kestävä kehitys

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen.

 1. Kotisivu
 2. Vastuullisuus
 3. Vastuullisuuden johtaminen
 4. Kestävä kehitys

Vastuu ympäristöä ja paikallisia yhteisöä kohtaan

Kannamme vastuumme ympäristöä ja paikallisia yhteisöjä kohtaan. Siksi näemme vaivaa löytääksemme reilusti ja eettisesti tuotettuja kahvipapuja, jotka on viljelty luontoa kunnioittaen. Meille on tärkeää, että ostamme papumme rehellisesti ja vastuullisesti toimivilta viljelijöiltä. Valitsemalla sertifioituja tuotteita huomioimme myös tulevien sukupolvien elinolosuhteet.

Toimintaamme ohjaavat ISO9001 ja ISO14001 laatu- ja ympäristösertifikaatit.

Kestävän kehityksen lähestymistapamme neljä strategista pilaria

 • Ympäristön kunnioittaminen
  Ympäristön kunnioittaminen Olemme sitoutuneet vähentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia, pienentämään hiilijalanjälkeämme ja hyödyntämään kiertotaloutta.
 • Vastuullisesti valmistetut tuotteet
  Vastuullisesti valmistetut tuotteet Olemme sitoutuneet raaka-aineidemme hankinnassa ja tuotteidemme valmistuksessa kestävän kehityksen tukemiseen. Innovatiivisten konseptiemme myötä valikoimamme sisältää sertifioituja ja kestävää kehitystä tukevia tuotteita sekä terveellisiä ruoka- ja juomavaihtoehtoja.
 • Yhteisön tukeminen
  Yhteisön tukeminen Haluamme, että yrityksemme toiminnalla on myönteinen vaikutus niissä maissa ja yhteisöissä, joissa toimimme. Panostamme toimitusketjun kehittämiseen maissa, joista hankimme raaka-aineemme.
 • Viihtyisä työympäristö
  Viihtyisä työympäristö Meille on tärkeää tarjota työntekijöillemme turvallinen ja mielekäs työympäristö. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme tukea heidän urakehitystään. Tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia kaikille henkilöstömme jäsenille.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.