Ratkaisut teollisuudelle

Tehdasympäristössä kahviautomaatilta vaaditaan mm. suurta kapasiteettia, jotta se palvelee kaikki kahvittelijat 24/7 ilman katkoksia. Ravintoloiden ollessa suljettuna pikkunälkä voidaan karkottaa kioskiautomaatista hankitulla välipalalla.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go
 4. Teollisuus
Tuoretta kahvia kellon ympäri

Tuoretta kahvia kellon ympäri

Kahviautomaattimme palvelevat väsymättä vuorotyöläisiä viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Vastajauhettua kuumaa kahvia ja muita virvokkeita on saatavilla päivästä toiseen aina tasalaatuisen herkullisena. Toimitamme myös raikasta vettä tarjoilevat vesilaitteet sekä kioski- ja välipala-automaatit käteviksi pikkunälän karkottajiksi. Laitteisiimme on mahdollista liittää erilaisia helppokäyttöisiä maksuvälineratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan.

Tehdasympäristöön mukautuva palvelu

Tehdasympäristöön mukautuva palvelu

Asiakkaan niin halutessa, koulutettu ja palvelualtis henkilökuntamme hoitaa raaka-ainetoimitukset sekä laitteen täytön, pesun ja huollon. Huolehdimme tarvittaessa myös laitteen sijaintiin ja käyttöön liittyvistä turvaselvityksistä.

Mitkä juomat ovat henkilöstönne suosikkeja? Valitse laajasta tuotevalikoimastamme, johon lukeutuvat kahvin lisäksi mm. erilaiset teet, kaakao, keksit, maidot, sokerit ja kioskiautomaatin makoisat tuotteet. Opastamme mielellämme oikeiden ratkaisujen valinnassa. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme tarjota asiakkaallemme parhaiten soveltuvan palvelukokonaisuuden.

Oletko kiinnostunut ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.