Energiaa terveydenhuollon odotustiloissa

Kahvi tai välipala maistuu makoisalta, kun odotus on pitkä. Kahvi- ja välipala-automaattimme palvelevat ympäri vuorokauden terveydenhuollon ja sairaalojen odotustiloissa.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go
 4. Sairaalat ja terveydenhuolto

Kahvitauko odotushuoneessa

Kuppi tuoretta kahvia ja pieni välipala tekevät hyvää, kun odotus tuntuu pitkältä. Kahviautomaattimme ja välipala-automaattimme palvelevat ympäri vuorokauden terveyskeskusten ja sairaalojen odotustiloissa.

Voit esimerkiksi yhdistää lattialla seisovan kahviautomaatin välipala-automaattiin, joka tarjoilee ravitsevia välipaloja. Automaatit voivat myös täydentää ravintolan tai kahvilan valikoimaa.

Helppokäyttöiset automaattimme ovat aina valmiita tarjoilemaan kuumia ja kylmiä juomia, makeisia sekä pikkusuolaista purtavaa. Maksaminen on helppoa ja nopeaa – nykyaikaiset välipala-automaatit tarjoavat useita eri maksutapoja.

Nauti kahvista, maukkaista välipaloista ja tyytyväisistä asiakkaista. Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Huolehdimme laitteiden huollosta ja tuotteiden täydentämisestä.

Tarvitsetteko ympärivuorokautista palvelua?
Anna meidän järjestää se.

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.