On the go

Joskus pieni purtava tai juoma ratkaisee – ja matka jatkuu. Välipala-automaatti on helposti ja nopeasti saatavilla, kun liikkeellä olevat tarvitsevat energiaa. Valitse tuoreet herkut ja juomat monipuolisesta valikoimastamme.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. On the go

Nopeasti hyvää energiaa

Kun nälkä yllättää ja täysipainoista ateriaa ei ole saatavilla, hyvää polttoainetta pitäisi löytää nopeasti. Voimme auttaa!

Löydät Pelican Rougen kahviautomaatteja ja välipala-automaatteja julkisen liikenteen asemilta, lentoasemilta, kouluista, terveyskeskuksista ja sairaaloista. Nopea apu on aina lähellä ja valmiina sammuttamaan liikkeellä olevien janon ja pikkunälän.

Varmistamme, että voit tarjota kuumia juomia ja pientä purtavaa työmatkalaisille, pitkää työvuoroa tekeville, junaa odottaville ja luennolle kiirehtiville. Välipala-automaatti tarjoaa maukasta energiaa, vuorokauden ympäri, juuri oikealla paikalla. Tutustu vaihtoehtoihin!

Pelican Rougen oma kahvibrändi, perinteikäs keskieurooppalainen Pelican Rouge -kahvisekoitus vastaa vaativimmankin kahvinystävän odotuksiin. Valikoimassamme on myös Reilun kaupan tuotteita eettisiä arvoja hankinnoissaan suosiville toimijoille, kuten esimerkiksi seurakunnille, kaupungeille ja kunnille.

Haluatteko tarjota kahvia, juomia ja välipaloja?
Voimme auttaa ratkaisuillamme!

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.