Oma Pelican Rouge -kahvimme

Herkullinen kahvikupillinen on elämän pieni suuri nautinto, joka tulisi olla jokaisen ulottuvilla. Pelican Rougen kahvinpaahtamisen taito palautuu vuoteen 1863.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Kahvimme
 4. Pelican Rouge -kahvi
Kahvia ammattitaidolla jo vuodesta 1863

Kahvia ammattitaidolla jo vuodesta 1863

Siitä lähtien, kun Pelican Rougen perustaja Joseph van Leckwijk nousi uudenlaisen eurooppalaisen kahvintuotannon uranuurtajaksi, olemme pysytelleet viimeisimpien kahvitrendien eturintamassa. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja hiomme palvelujamme vastataksemme asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Kahviherkkusuut eri puolilla maailmaa innoittavat meitä yhä parempiin suorituksiin.

Pelican Rougen kahvinpaahtamisen taito palautuu vuoteen 1863. Pelican Rouge oli yksi Euroopan ensimmäisistä valmiiksi paahdettua kahvia myyneistä kahvipaahtimoista.

Pelican Rougen kahvivalikoimassa on sekä hedelmäisiä vaaleapaahtoisia että täyteläisiä tummapaahtoisia kahveja jokaiseen makuun. Kahviemme makuprofiilit on räätälöity vastaamaan suomalaista makumieltymystä. Huolellisesti viimeisteltyjen kahviemme maussa yhdistyvät luova ajattelu, brändin pitkä historia ja perinteikäs käsityötaito. Tehtävämme on valmistaa ensiluokkaista kahvia, jonka tarjoaminen on ilo ja ylpeys.

Tänään Pelican Rouge seisoo ylpeänä kahvintuottajien eturintamassa. Kehitämme jatkuvasti uusia uraauurtavia kahvisekoituksia ja innovatiivisia pakkausmenetelmiä. Haluamme inspiroida asiakkaitamme nauttimaan elämän pienistä iloista ja tietysti tarjota ensiluokkaisen herkullista kahvia.

Kupillinen kahvia voi olla alku elinikäiselle ystävyydelle.

Kupillinen kahvia voi olla alku elinikäiselle ystävyydelle.

Turkkilainen sananlasku

Ota yhteyttä

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.