Hyvän työelämän puolesta

Työelämä on muutoksessa ja uudet ajat vaativat uusia ajattelutapoja. Kun työ ja vapaa-aika limittyvät ja niiden rajat hämärtyvät, myös ruokailutottumuksemme muuttuvat.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää

Elinvoimaa uusille ideoille

Kahvi on mukana kaikessa. Suuret päätökset tehdään kahvikupillisen äärellä, ja kahviautomaatin luona käydään spontaaneja keskusteluja. Kahvi kuuluu luontevasti arkeen ja on läsnä lähes kaikessa, mitä työpaikalla tapahtuu. Kahvi virkistää, yhdistää ja saa oivaltamaan uusia näkökulmia.

Moderni työelämä asettaa yhä tiukempia vaatimuksia työsuorituksille, aikatauluille ja jaksamiselle. Siksi työpaikan viihtyvyydestä on entistä tärkeämpää pitää huolta.

Kun ihmiset kohtaavat, syntyy uusia ajatuksia. Luovuus itää parhaiten rennoissa kokoontumisissa ja keskusteluissa. Kahvikupin yllä voi syntyä uusi loistava liikeidea. Kahvipöytäkeskustelu voi johtaa parempiin työtapoihin. Pieni välipala antaa lisäpotkua hankalankin pulman ratkaisemiseen.

Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. Mitkä ne ovat sinun työpaikallasi? Autamme sinua luomaan hyvinvoivan ja houkuttelevan työpaikan, jossa uudet ajatukset saavat tilaa kasvaa menestystarinoiksi.

Menestyjät voivat hyvin

Hyvä kahvi, ravitseva ruoka, kunnon välipalat ja raikas vesi ovat työhyvinvoinnin kannalta yhä tärkeämpiä asioita. Vietämme puolet valveillaoloajastamme työpaikalla tai työn äärellä. Työ voi olla ilon ja energian lähde – tai päinvastoin. Vain ensimmäisissä olosuhteissa luodaan menestystarinoita.

Menestyvässä yrityksessä ihmiset viihtyvät työssään, tekevät mielellään yhteistyötä, ajattelevat luovasti ja kannustavat toisiaan. Kaikkiin näihin asioihin Pelican Rouge ei voi vaikuttaa – mutta yllättävän moneen voi.

Tarjoamalla hyvää kahvia, juomia ja virkistäviä välipaloja teet työpaikasta houkuttelevamman ja työelämästä parempaa. Tässä osaamme auttaa – ota yhteyttä!

Hyvän työelämän puolesta

Luo parempaa työelämää!
Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteydenottopyyntösi

Ottakaa yhteyttä minuun…

Aihe

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.