Horeca -ratkaisut

Tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja tuoteratkaisuja niin pienille kivijalkakahviloille kuin suurille ketjuliikkeillekin.

  1. Kotisivu
  2. Kahvimaailma
  3. Horeca

HORECA – Hotelli, ravintola ja catering -ammattilaisten ratkaisut

Saako olla kahvia? Ehkä täyteläinen cappuccino tai virkistävä espresso? Modernissa kahvilakulttuurissa kahvin laadulla ja tarjoilulla on merkittävä rooli ihmisten jokapäiväisessä elämässä. Asiakkaat ovat yhä tietoisempia kulutustottumuksistaan ja mieltymyksistään.

Voit törmätä laadukkaisiin kahvilaitteisiimme lukuisissa hotelleissa, kahviloissa ja ravintoloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pitkän kokemuksemme myötä osaamme tarjota asiakkaamme tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet ja ratkaisut.

Kokonaisvaltaiset laite- ja tuoteratkaisut horeca-sektorille

Mutkatonta palvelua, rautaista osaamista

Tarjoamme kokonaisvaltaisia laite- ja tuoteratkaisuja niin pienille kivijalkakahviloille kuin suurille ketjuliikkeille. Toimintavarmat laitteemme tarjoilevat herkullista kahvia, muita kuumia ja kylmiä juomia sekä pieniä välipaloja erilaisissa hotelli- ja ravintola-alan ympäristöissä. Tutustu laiteratkaisuihimme.

Voit keskittyä olennaiseen – kattava huoltopalvelumme takaa laitteiden huolettoman käytön päivästä toiseen. Neuvomme mielellämme kaikissa tuotevalikoimaan, tuotteiden markkinointiin ja tarjoiluun liittyvissä kysymyksissä.

Sertifioidut ammattilaiset palveluksessanne

Pelican Rougen Horeca-myyntihenkilöt ovat suorittaneet SCA:n Barista Skills Foundation- ja Selecta Academy Coffee Master koulutuksen, jonka ansiosta heillä on erinomaiset valmiudet tunnistaa esim. kahvin virhemaut.

SCA eli Speciality Coffee Association on maailman johtava kahviammattilaisten järjestö, jonka tarkoituksena on edistää osaamista kahvinvalmistuksessa ja tietämystä laatukahveista.

Selecta Coffee Master koulutus on kolmiportainen; ambassador, professional ja master. Jaksoissa opiskellaan esim. kahvin historiaa, kahvipavun rakennetta, paahtamista, eri uuttomenetelmiä ja kahvikoneiden säätämistä. Koulutukseen kuuluu myös eri teelaatujen opiskelua.

Pelican Rouge – oma kahvibrändimme

Erotu kilpailijoistasi korkealaatuisella Pelican Rouge -kahvilla. Pelican Rouge on 1800-luvulle palautuva keskieurooppalainen laatukahvisekoitus, joka vastaa vaativimmankin kahvinystävän odotuksiin.

Kahvimme paahdetaan Hollannissa Pelican Rougen omalla kahvipaahtimolla. Tuotannon jokainen vaihe vastuullisesta ostoprosessista ja huolellisesta paahtamisesta pakkaamiseen sekä toimitukseen tähtää kohti täydellistä kahvihetkeä. Tarkkaan valikoiduista pavuista paahdettuja kahvipaahtimomme tuotteita nautitaan yli 50 maassa eri puolilla maailmaa.

Haluatteko erinomaista Pelican Rouge -kahvia?

Täytä lomake