Kahviautomaatti työpaikalle

Hyvä kahvi tekee vaikutuksen – niin talon omaan väkeen kuin vierailijoihinkin. Kahvin äärellä syntyvät parhaat keskustelut ja kirkkaimmat ideat. Kevyt jutustelu työpaikan kahviautomaatilla voi jalostua ajatuksiksi ja konkreettisiksi ratkaisuiksi.

 1. Kotisivu
 2. Kahvimaailma
 3. Hyvää työelämää
 4. Kahviautomaatti työpaikalle

Kahvitauot osana henkilöstön hyvinvointia

Työpaikan yhteiset kahvitauot ovat tärkeitä vuorovaikutuksen ja ideoinnin hetkiä. Kahvitauko paitsi virkistää kehoa ja mieltä, on se myös miellyttävä arkipäivän sosiaalinen tapahtuma. Yhdessä nautitulla makoisalla kahvilla ja välittömällä jutustelulla on suuri vaikutus työssä jaksamiseen ja virkeän innovatiiviseen työilmapiiriin.

Palvelumme tavoitteena on henkilöstön virkistys ja hyvinvointi – huolettomasti ja sujuvasti. Jätä kahviautomaatin ylläpito ja huolto meille. Koulutettu ja palveluhenkinen henkilökuntamme huolehtii halutessasi kaikista kahviautomaatin toimintaan liittyvistä toimenpiteistä. Työyhteisön tehtäväksi jää nauttia huoletta palvelumme positiivisista ja virkistävistä vaikutuksista.

Kahviautomaatti työpaikoille

Kaikki alkaa kahvista

Tiesitkö, että päivittäin yli 10 miljoonaa kuluttajaa nauttii kahviautomaattiemme juomista 16 maassa eri puolilla Eurooppaa? Toimitamme vankalla markkinajohtajan ammattitaidolla parhaat mahdolliset laite- ja palveluratkaisut kaikenlaisiin toimisto- ja toimitilaympäristöihin, kahviloihin, hotelleihin, terveydenhuollon ja sairaaloiden odotustiloihin, kouluihin sekä tehdasympäristöihin. Palvelemme joustavasti niin pieniä yrityksiä kuin suuria kansainvälisiä organisaatioitakin.

Haluatko tietää lisää, kuinka voimme auttaa?
Ota yhteyttä ja varaataan tapaaminen!

Jätä yhteydenottopyyntösi

Det är runt kaffemaskinen det snackas på arbetsplatsen

Miltä maistuu hyvä kahvi

Jokaisella on oma käsityksensä hyvästä kahvista. Siksi kahviautomaattituotteidemme valikoimassa on runsaasti suomalaiseen makuun sopivia makuyhdistelmiä, lajikkeita, sekoituksia ja paahtoasteita.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Suosittelemme työpaikallesi sopivaa palveluratkaisua ja valitsemme makusi mukaiset tuotteet. Intohimoisina kahvinystävinä tiedämme, että harmaan päivän voi pelastaa oikein hyvä kahvi.

Monipuolisessa kahviautomaattivalikoimassamme on sopiva ratkaisu niin pienille kuin suurille yrityksille. Kun tilaat kahviautomaatin työpaikalle, voit valita yrityksesi tarpeisiin istuvan palvelupaketin.

Sopiva ratkaisu jokaiselle kahvinystävälle?

Täydelleinen ratkaisu tarjoaa maukkaan kahvitauon

Täyspalvelullamme saatte erinomaista palvelua ja aromikasta kahvia joka päivä!

Timo Pietilä, CEO - Pelican Rouge Finland
Kahviautoaatin oikea sijoittelu

Missä on kahviautomaatin paikka?

Kahviautomaatin äärellä kuhisee. Ihmiset lähtevät työpisteiltään jaloittelulle hakemaan kupillisen höyryävää. Käytävälle kantautuu puheensorinaa, kun kuulumiset ja ajatukset vaihtuvat. Toimiston kahviautomaatti onkin usein se kaikkein luontevin kohtaamispaikka.

Kaiken ytimessä on kahvi. Siksi kahviautomaatin sijaintiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kysy meiltä neuvoa! Saat automaatista parhaan hyödyn, kun eri tehtävissä ja osastoilla vaikuttavat ihmiset kohtaavat ja keskustelevat.

Ota yhteyttä!

 • Puhelin

  020 1711 400

  Ma-pe 08:00-16:00
  La-su Suljettu

   

  Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

 • Sähköposti

  Lähetä meille sähköpostia

  Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 • Ongelma laitteessa?

  Huoltopyyntö

  Ilmoita viestissä yhteystietosi sekä laitteen sarjanumero (laitteen kyljessä), niin otamme sinuun yhteyttä.