Kahviautomaatit

Etsitkö laadukasta kahviautomaattia ja huippulaadukasta kahvia työpaikalle? Pelican Rouge toimittaa kattavasta valikoimastaan parhaat kahviautomaatti- ja palveluratkaisut kaikenlaisille työpaikoille ja toimistoille kaikkialle Suomeen. Palvelemme sujuvasti niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Laiteratkaisut
 4. Kahviautomaatit

Aika valita kahviautomaatti?

Monipuolisesta kahvilaitevalikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin: kahviautomaatit työpaikalle ja toimistoon sekä laadukkaat erikoiskahvilaitteet ja perinteiset kahvinkeittimet. Laitteissamme yhdistyvät tyylikäs muotoilu, helppokäyttöisyys, herkulliset juomat sekä luotettava ja toimintavarma tekniikka.

Asiakkaillamme ja herkullisesti tuoksuvalla Pelican Rouge -kahvilla on jotain yhteistä: jokaisella on yksilöllisiä piirteitä. Siksi tarjoamme valmiiden palvelupakettien lisäksi yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja. Kuuntelemme tarkasti toiveenne ja tarpeennei. Näin varmistamme, että saatte juuri oikeat tuotteet ja palvelut, joihin olette aidosti tyytyväisiä. Alla listattuna valikoimamme kahviautomaatit ja kahvilaitteet työpaikoille, toimistoihin ja kahviloihin.

Kahvilaitteet valikoimassamme

Vaikea valita? Me ratkaisemme sen.
Varaa tapaaminen.

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Pelican Rougen tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@pelicanrouge.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Tutustu eri palvelumuotoihimme

 • Premium-palvelu
  Premium-palvelu Premium-palvelussa huolehdimme puolestanne laitteen täytön, puhdistuksen sekä tuotteiden tilauksen ja toimituksen.
 • Optium-palvelu
  Optium-palvelu Optium-palveluun sisältyy laitteen puhdistus ja pesu noin viiden viikon välein. Yrityksenne vastuuhenkilö hoitaa laitteen päivittäisen puhdistuksen sekä tuotteiden täytön.
 • Basic-palvelu
  Basic-palvelu Basic-palvelulla nautitte tuoreesta kahvista ja muista herkullisista juomista kustannustehokkaasti. Palveluun sisältyy laite ja jatkuva tekninen takuu.
 • Huoltopalvelu
  Huoltopalvelu Tee kanssamme huoltosopimus ja jätä automaatin tai kahvilaitteesi kunnossapito meidän huoleksemme.
 • Lähdevesipalvelu
  Lähdevesipalvelu Lähdevesipalvelu sisältää vesilaitteen ja lähdeveden toimitukset tilauksesta sekä jatkuvan laitetakuun.

Kaloritaulukot kahviautomaatteihin

Kahviautomaateissamme olevien juomien kaloritaulukot voit katsoa täältä.

Olemme täällä sinua varten!

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Pelican Rougen tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@selecta.com

  Ilmoita yhteystietosi ja laitteen kyljessä oleva sarjanumero.