Suodatinkahvit

Kahvimme valmistetaan parhaista mahdollisista kahvilaaduista paahtimollamme Hollannissa. Kaikki suodatinkahvimme ovat 100% Arabicaa, mikä sopii perinteiseen suomalaiseen makutottumukseen.

 1. Kotisivu
 2. Tuotteet ja laitteet
 3. Tuotevalikoima
 4. Kahvi
 5. Suodatinkahvit
Suomalaisten suosima suodatinkahvi

Aina oivallinen suodatinkahvi

Suomalaisten suosima suodatinkahvi valmistetaan laskemalla kuumaa vettä suodattimessa olevan kahvijauheen sekaan. Kun vesi sekoittuu kahvijauheeseen, kahvin maku ja aromit liukenevat veteen. Kahvi valuu alla olevaan astiaan ja pian huumaavan tuoksuva kuuma kahvi on valmista nautittavaksi.

Suodatinkahvin karkeusaste voi olla erittäin hieno, hieno, puolikarkea, karkea tai jauhettu sopivaksi automaattikäyttöön. Laji on joko Arabicaa, Robustaa tai niiden sekoitusta.

Lue lisää kahvin makuprofiileista

Suodatinkahvivalikoima

Haluatko apua kahvilaadun valinnassa?
Ota yhteyttä, niin autamme!

Pyydä tarjous

Oletko kiinnostunut Pelican Rougen tuotteista tai palveluista? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@pelicanrouge.com tai soittaa meille p. 020 1711 400.

Valitse aihe

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytännössämme esitetyt ehdot.

 

Ota yhteyttä

 • Yhteydenottopyyntö

  Pyydä tarjous

  Oletko kiinnostunut Pelican Rougen tuotteista, laitteista tai palveluista? Täytä lyhyt lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

   

 • Asiakaspalvelu

  020 1711 400

  asiakaspalvelu@pelicanrouge.com

  Ma–pe 8:00–16:00
  La–su suljettu

  (Puhelun hinta on kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.)

 • Huoltopyyntö

  asiakaspalvelu@pelicanrouge.com

  Ilmoita yhteystietosi ja laitteen kyljessä oleva sarjanumero.