Pelican Rouge – kahvi joka saa sinut hymyilemään

Jokaisen kahvihetken tulisi olla pieni, nautinnollinen elämys. Kesäisen mansikkakakun kanssa nautittuna Pelican Rougen kahvit luovat ikimuistoisen hyvän mielen hetken.

Pelican Rougen vahvat juuret

Lähes kaikki rakastavat kahvia. Pelican Rouge on kansainvälisen kahvikulttuurin edelläkävijä jo vuodesta 1863, jolloin tarinamme alkoi Belgiassa. Paahdamme laadukkaat kahvimme luovalla intohimolla tarjoten unohtumattomia kahvielämyksiä, jotka saavat sinut hyvälle tuulelle.

Nykyään Pelican Rouge -kahvia paahdetaan Hollannissa omalla kahvipaahtimolla. Pelican Rougen vahvat kahvialan perinteet ovat vuosien kuluessa jalostuneet yhä taitavammaksi osaamiseksi. Jokainen kahvisekoituksemme on luovuuden, käsityötaidon ja huolellisesti valikoitujen kahvipapujen lopputulos.

Ensiluokkaista kahvia

Pelican Rougen kahvivalikoimassa on sekä hedelmäisiä vaaleapaahtoisia että täyteläisiä tummapaahtoisia kahveja jokaiseen makuun. Huolellisesti viimeisteltyjen kahviemme maussa yhdistyvät luova ajattelu, pitkä historiamme sekä perinteikäs käsityötaito. Tehtävämme on valmistaa ensiluokkaista kahvia, jonka tarjoaminen on ilo ja ylpeys.

Tarjoamme kahvia jokaiseen kesän juhlaan. Vie kaunis Pelican Rouge -kahvipaketti tuliaiseksi, tarjoile täyteläistä kahviamme juhlissa tai valmista nokipannukahvit metsäretkellä. Kahvimme sopivat valmistettavaksi  kahvinkeittimen lisäksi presso- sekä perinteisessä kahvipannussa.

 

Kesäinen juhlakakku

- Kakkuohjeen laatinut oma Kakkukeisarinnamme Sari -

Kakkupohja (8-10 hlö)
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Laita uuni päälle 175 asteeseen. Voitele irtokakkupohjavuoka. Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi jauhot erilliseen astiaan ja sekoita ne huolellisesti. Sekoita jauhot varovasti munavaahtoon käyttäen nuolijaa. Paista uunissa noin 25-35 minuuttia. Kakun kypsyyttä voi kokeilla esimerkiksi puutikulla ja kun tikkuun ei tartu taikinaa, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.

Kostutus
1 dl maitoa
1 rkl sitruunamehua

Täyte ja kuorrutus
4 dl vispikermaa
3 rkl sokeria
2 rkl vaniljakreemijauhetta
1 tl vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sitruunan mehua
mansikkamarmeladia

Vaahdota kerma, sokeri ja vaniljakreemijauhe kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sitruunan mehu. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria.

Koristeluun
mansikoita
sitruunan kuorta

Leikkaa kakku kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen osa kakkua irtopohjavuoan pohjalle ja kostuta kakkua maidolla käyttäen mieluiten silikonista sivellintä. Levitä pohjan päälle hilloa ja ohut kerros kermavaahtoseosta. Aseta uusi kakkulevy irtopohjavuokaan, kostuta ja levitä marmeladia sekä kerros kermavaahtoa. Nosta viimeinen kerros kakkua vuokaa, kostuta sekä levitä ohut kerros marmeladia. Kakun kannattaa antaa maustua seuraavaan päivään jääkaapissa irtopohjavuoassa.

Seuraavana päivänä voit kumota kakun lautaselle. Sipaise paalimaisen kakkupohjan päälle marmeladia ja pilko mansikat. Käytä koristeluun vapaasti luovuutta ja kokeile rohkeasti erilaisia pursotustyylejä.

Vinkki! Hyödynnä sitruunan kuori koristeluun raastamalla se ennen mehun puristamista. Kesäisin luonnosta löytyy paljon syötäviä koristeita, joita kannattaa hyödyntää kesän kakkujen koristelussa!

Suodatinkahvit kesän hetkiin

Pelican Rougen kahvivalikoimassa on tarjolla jokaiselle oma suosikkikahvi vaaleasta tummaan paahtoon. Löydät suodatinkahvimme seuraavista päivittäistavarakaupoista:

  • Prismat
  • S-marketit
  • Alepat
  • Stockmann Herkku
  • K-Market
  • K-Supermarket
  • K-Citymarket

Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Pelican Rougen papukahvit vähittäiskaupoissa

Papukahvit nautiskelijoille

Pelican Rouge -papukahvit ovat täyteläisen aromikkaita makuelämyksiä. Valitse pehmeän raikas tai rikkaan voimakas papukahvi – nautinto on taattu. Papukahvimme löytyvät:

  • K-Citymarket
  • Stockmann Herkku

Valikoima vaihtelee myymälöittäin.