1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat asiakasvastaavat

Asiakasvastaavia

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Onko kahvi intohimosi ja pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinaa? Pidätkö työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa?

Hienoa, sillä haemme nyt iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja vastuuntuntoisia asiakasvastaavia Pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle.
Työssäsi kierrät itsenäisesti sinulle nimetyillä asiakkailla, ylläpitäen korkeaa palvelutasoamme sekä asiakastyytyväisyyttämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. tavaran vienti, kahvi- ja makeisautomaattien päivittäisen hygienian ja tuotevalikoiman ylläpito. Työhösi kuuluu myös auto- ja asiakasvarastojen ylläpito sekä kahvipisteiden yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työssäsi teet yhteistyötä toisten asiakasvastaavien sekä huoltoteknikoidemme kanssa. Toimimme laatu- ja ympäristösertifikaattien vaatimusten mukaisesti, joten valvot omalta osaltasi laadun toteutumista laitteissasi ja toiminnassasi, sekä kierrätät jätteet ja toimit ympäristöystävällisesti mm. suunnittelemalla ajoreittisi järkevästi.

Odotamme sinulta
Odotamme ennen kaikkea positiivista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä hoidat annetut tehtävät alusta loppuun huolellisesti. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa, koska työssäsi saatat käsitellä rahaa. Työssäsi liikut Pelican Rougen autolla joten sinulla tulee olla B-ajokortti, työturvallisuuskortista on etua.

Tarjoamme sinulle
Meillä saat liikkuvan, vaihtelevan, itsenäisen työn jossa pääset työskentelemään erilaisten yritysten ja asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kannustavan tiimin lisäksi viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän sairauskuluvakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, työ alkaa sopimuksen mukaan. Kuulumme kaupanliittoon.

Innostuitko?
Lähetäthän meille pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen raija.pennanen@pelicanrouge.com, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 mennessä.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.