1. Kotisivu
  2. Yritys
  3. Yritysinfo
  4. Pelican Rouge työpaikkana
  5. Avoimet työpaikat Asiakaskoordinaattori

Asiakaskoordinaattori

Pelican Rouge – unohtumattomia kahvielämyksiä jo vuodesta 1863

Sykkiikö sydämesi erinomaiselle asiakaspalvelulle? Rakastatko kahvia? Jobinno etsii Pelican Rougelle asiakastyötä rakastavaa kahvilähettilästä määräaikaiseen, noin vuoden kestävään perhevapaan sijaisuuteen.

Asiakkaamme Pelican Rouge etsii asiakaskoordinaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen. Rakastatko asiakaspalvelutyötä ja omaat myyntihenkisyyttä? Onko kahvi intohimosi? Nautitko uusien ihmisten tapaamisesta? Jos vastasit kyllä, tämä paikka on sinulle.

TYÖTEHTÄVÄT:
Tehtäväsi on ylläpitää nykyisiä asiakkuuksia vähittäiskaupan toimintaympäristössä. Kontaktoit kauppiaita ja osaston vastaavia sekä edistät kahvien myyntiä. Päiväsi koostuvat asiakastapaamisista, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä kahvien menekin edistämisestä. Koordinoit tapahtumia ja vastaat kahvipromootioiden järjestämisestä yhdessä yhteistyökumppanin kanssa. Olet valmis matkustamaan Suomen sisällä; pääpaino on Uudellamaalla.

Odotamme sinulta
Itsenäistä työotetta ja valmiutta matkustamiseen Suomen sisällä. Omaat B-ajokortin. Et hätkähdä kiirettä ja osaat nauttia myös rutiineista. Omaat hieman vähittäiskaupan tuntemusta; myös kesätyötä SOK:lla tai K-kaupoissa pidetään etuna. Nautit asiakaspalvelusta ja innostut uusien ihmisten tapaamisesta.  Olet myyntihenkinen, organisointikykyinen ja itseohjautuva. Myyntikokemus ei ole välttämätöntä. Perehdytämme sinut työtehtävään huolellisesti.

Tarjoamme sinulle
Meiltä saat käyttöösi mukavat työkaverit, viihtyisän työympäristön ja virikkeellisen työkuvan. Saat käyttöösi Pelican Rougen puolipakettiauton työmatkoillesi. Hyvät työsuhde-edut sisältävät mm. lounas- ja virikekortin, työterveyshuoltoa täydentävän sairaus- ja tapaturmavakuutuksen sekä paahdon verran parempaa kahvia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti. Työaikasi on arkisin n. klo 8-16. Työ alkaa oikean henkilön löydyttyä.

Jos aiempana vastasit kyllä:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera osoitteeseen jouni.sutka@jobinno.com tai tarja.miettinen@jobinno.com. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Jobinno Oy:n partnerit Tarja Miettinen puh: 044-766 4141.

Keitä olemme?
Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Tarjoamme laadukkaita kahviratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, myyntiautomaateista kuluttajapakkauksiin. Tänä päivänä Pelican Rouge on osa dynaamista Selecta-konsernia, joka toimii 16 eri maassa. Suomessa Pelican Rouge palvelee asiakkaitaan yli 160 työntekijän voimin ja pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernissa työskentelee yli 9 000 kahvin ammattilaista ja liikevaihto on 1,5 miljardia euroa.

Jobinno on kasvava rekrytointipalveluihin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys. Palvelumme sisältävät rekrytoinnin lisäksi työllisyys- ja koulutuspalvelut. Panostamme jatkuvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakassuhteita.